Tuotteet / Ihonhoito / Silmänympärystuotteet / MIDSUMMER MAGIC Rejuvenating Eye Cream

MIDSUMMER MAGIC Rejuvenating Eye Cream

109,00 

Tämä arktisia ainesosia sisältävä ympärysvoide napakoittaa herkän silmänympärysihon välittömästi ja kirkastaa tummia silmänaluksia.

Kuvaus

Rejuvenating Eye Cream on ihon nuorekkuutta ylläpitävä ja välittömästi kiinteyttävä silmänympärysvoide. Siinä käytetyt aktivoivat raaka-aineet tukevat herkän silmänympärysihon kimmoisuudesta vastaavan kollageenin toimintaa, tehokosteuttavat, kirkastavat ja heleyttävät ihon sävyä sekä parantavat ihon toimintaa solutasolla asti.

Rejuvenating Eye Cream on suunniteltu tukemaan yli 30-vuotiaan aikuisen ihon tarpeita. Sen raaka-aineet on valittu tarkkaan perustuen niiden anti-age yhteisvaikutukseen, joten jokaisella raaka-aineella on tärkeä tehtävä ja tuotteen tehokkuutta parantava vaikutus.

Bioaktiivisten kompleksien ja arktisten kasvien synergia

Rejuvenating Eye Cream silmänympärysvoide sisältää useita vaikutusainekomplekseja ja yli 20 luonnonuutetta ja –öljyä. Kuten kaikissa sarjan hoitotuotteissa, on mukana kuuden kasvin Arctic Blend antioksidanttiyhdistelmä, joka sisältää parhaita arktisia raaka-aineita. Nämä pohjoisen tehoaineet silottavat näkyviä juonteita ja kirkastavat tummia silmänalusia tehden ihosta tasaisemman ja nuorekkaamman näköisen.

3-tehoisen hyaluronihappokompleksin pienet molekyylikoot takaavat tuotteen syväkosteuttavan ja pidempikestoisen vaikutuksen. Suuremmat hyaluronihapon molekyylikoot silottavat pienet juonteet ja tuloksena on kimmoisampi iho.

Easyliance-pikakiinteyttäjä on raaka-aine, joka sisältää Akaasiapuunuutetta. Se saa ihon näyttämään napakammalta jo 15 minutin päästä aiheuttamatta kuitenkaan kiristävää tunnetta iholla.

Schisandra-marjauute vahvistaa ihon kollageenin tuotantoa ja siten ehkäisee silmänympärysihon veltostumista ja näkyvien juonteiden muodostumista pidemmällä aikavälillä.

Suomalainen luomukauraöljy sisältää paljon omega-6 rasvahappoja ja e-vitamiinia, joten se ravitsee tehokkaasti kuivaa ihoa. Ylellinen luomukauraöljy myös tukee ihon omaa suojabarrieeria tehden ihosta vahvemman ja samalla ihanan pehmeän.

Päivittäinen kauneusrutiini

Silmänympärysihonhoito on tärkeä osa päivittäistä ihonhoitorutiinia. Silmiä ympäröivä Iho on ohuutensa vuoksi herkin alue kasvojen ihoa. Tästä johtuen myös ikääntymisen merkit nähdään ensimmäisenä juuri silmänympärysiholla. Tuotekehittelyssä tärkeässä osassa on ollut tuotteen koostumuksen soveltuminen ohuelle silmänympärysiholle, jotta vaikutusaineet läpäisevät ohuen ihon eivätkä jää pinnalle. Tuote onkin koostumukseltaan miellyttävän kevyt ja nopeasti imeytyvä.

Kaikki INARI-tuotteet ovat:
100% luonnollisia
sopivia kaikille ihotyypeille
tieteellisesti testattuja
tuotettu ympäristöystävällisesti
vegaaneja