Tuotteet / Ihonhoito / Hoitovoiteet ja seerumit / MIDSUMMER MAGIC Moisture Boost

MIDSUMMER MAGIC Moisture Boost

119,00 

Kevyeltä tuntuva voide tuo koko päivän ajaksi iholle kosteutta ja auttaa kiinteyttämään ihoa

Kuvaus

Midsummer Magic Moisture Boost kosteusvoide tekee ihostasi sileämmän ja kimmoisamman jättäen ihollesi pehmeän tunteen. Ravitseva ja kosteuttava päivävoide tasoittaa ihosi sävyä, korjaa UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita ja hidastaa ihosi ennenaikaista vanhenemista.

Nopeasti imeytyvä päivävoide on erinomainen tuote aikuiselle iholle, koska voide tuo koko päivän ajaksi iholle kosteutta ja täyttää juonteita. Lisäksi päivävoiteen luomumanteliöljy imeytyy syvälle ihoosi ja pehmittää sitä, kasvipohjainen skvalaani sitoo kosteutta tehden ihostasi silkinpehmeän. Magnolia-uutteella on tulehduksia lievittävä vaikutus ja se suojaa ihoasi ikääntymistä vastaan.

Arctic Blend – anti-aging vaikutus

Emme tyytyneet käyttämään yhtä arktista bioaktiivista raaka-ainetta, vaan Arctic Blend -vaikutusainekompleksi koostuu kuudesta tiheäravinteisesta kasvista, joiden synergia torjuu ihon ennenaikaista vanhenemista sekä tehostaa kollageenin ja hyaluronihapon synteesiä.

Aineyhdistelmän raaka-aineita ovat jäkäläkankailla, tuntureiden laaksoissa ja soilla villeinä kasvaneet marjat sekä koivun kuoresta saatava pakurikääpäuute. Kasvien sisältämien luontaisten antioksidanttien ja vitamiinien yhdistäminen pohjoiseen lähdeveteen ja kosteutta sitovaan hyaluronihappoon tarjoaa mullistavan ja ainutlaatuisen anti-aging-vaikutuksen.

Ihon syväkosteuttaja

Hyaluronihappoa on luonnostaan ihossa, mutta sen tuotanto alkaa heikentyä jo 25. ikävuoden jälkeen, jolloin iho alkaa kuivua ja veltostua. Olemme valinneet tuotteisiimme eurooppalaisen hyaluronihapon kolme eri molekyylikokoa, koska eri molekyylikokojen yhdistäminen takaa monipuolisimman vaikutuksen. Suuremmat molekyylit täyttävät ihon pikkujuonteet ja iho näyttää heti kimmoisammalta, kun pienemmät molekyylit pääsevät syvemmälle ihoon ja antavat pitkäaikaisemman lopputuloksen.

Tuotteidemme kaikki ainesosat ovat luonnollisia, sertifioidussa luonnonkosmetiikassa hyväksyttyjä aineita. Vegaani ja dermatologisesti testattu. Sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen normaalista kuivalle ja myös herkälle iholle.