Tuotteet / Ihonhoito / Hoitovoiteet ja seerumit / MIDSUMMER MAGIC Lifting Serum

MIDSUMMER MAGIC Lifting Serum

145,00 

Tehokas ja koostumukseltaan kevyt seerumi antaa ylimääräistä boostia nuorekkaaseen ulkonäköön, sileään ihoon ja juonteiden vähentämiseen

Kuvaus

Midsummer Magic Lifting Serum on tehoseerumi, joka korjaa iän mukanaan tuomia muutoksia, tasoittaa ryppyjä ja ryhdistää ihoa. Se on erityisesti aikuisen naisen iholle kehitetty täsmätuote, joka eheyttää kokonaisvaltaisesti kasvojesi ihoa ja auttaa sinua säilyttämään nuorekkuutesi.

Emme tyytyneet käyttämään yhtä arktista bioaktiivista raaka-ainetta, vaan Arctic Blend -vaikutusainekompleksi koostuu kuudesta tiheäravinteisesta kasvista, joiden synergia torjuu ihon ennenaikaista vanhenemista sekä tehostaa kollageenin ja hyaluronihapon synteesiä. Aineyhdistelmän raaka-aineita ovat jäkäläkankailla, tuntureiden laaksoissa ja soilla villeinä kasvaneet marjat sekä koivun kuoresta saatava pakurikääpäuute. Kasvien sisältämien luontaisten antioksidanttien ja vitamiinien yhdistäminen pohjoiseen lähdeveteen ja kosteutta sitovaan hyaluronihappoon tarjoaa mullistavan ja ainutlaatuisen anti-aging-vaikutuksen.

Ihon syväkosteuttaja

Hyaluronihappoa on luonnostaan ihossa, mutta sen tuotanto alkaa heikentyä jo 25. ikävuoden jälkeen, jolloin iho alkaa kuivua ja veltostua. Olemme valinneet tuotteisiimme eurooppalaisen hyaluronihapon kolme eri molekyylikokoa, koska eri molekyylikokojen yhdistäminen takaa monipuolisimman vaikutuksen. Suuremmat molekyylit täyttävät ihon pikkujuonteet ja iho näyttää heti kimmoisammalta, kun pienemmät molekyylit pääsevät syvemmälle ihoon ja antavat pitkäaikaisemman lopputuloksen

Lisäksi tehoseerumin kookosproteiini syväkosteuttaa ja ravitsee ihoa. Sinkki-PCA on ihon kosteuttaja, jolla on antimikrobisia ominaisuuksia.

Tehoseerumissa yhdistyvät luonnonkosmetiikan viimeisin huipputeknologia, antioksidanttirikas Arctic Blend -vaikutusaineyhdistelmä sekä ylellinen ihonhoito. Tuotteiden taustalla ovat perustajakaksikon rakkaus Lapin arktiseen luontoon sekä intensiivinen tutkimus- ja kehitystyö, jota ovat tehneet johtavat luonnonkosmetiikan tutkijat ja kemistit Saksassa ja Suomessa.

Tuotteidemme kaikki ainesosat ovat luonnollisia, sertifioidussa luonnonkosmetiikassa hyväksyttyjä aineita. Vegaani ja dermatologisesti testattu. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.